tirsdag 15. november 2016

Kursai su Finnabair

Si savaitgali buvau senai svajotuose Finnabair kursuose. Esu bandziusi skrepinti jos stiliumi, bet vis niekaip nepavykdavo ir vis nesupratau ka as darau ne taip. Buvo nerealu pamatyti, jos kurybini procesa. Kursuose buvom kazkur 15 moteryciu. Nuotaika superine. Visos ant stalu gavom po vienoda maisiuka papuosimu. Ant pagrindinio stalo buvo sudetos spalvos, trafaretai. Finnabair tiesiog aiskino su kokiom priemonem klijuoja, kokias priemones miksuoja ir t.t. Pvz. suzinojau, kad mica spalvos miltelius reikia miksuoti ne su gesso, o su viena kliju rusim (o as taip namuose vis bandydavau su gesso). Taciau mes pacios kurem savo kompozicijas ir priemones. Buvo labai idomu pabaigoje pamatyti, kaip visu darbai skyresi.
Manasis rezultatas gavosi toks:







Na ir aisku po kursu, juk reikia nusipirkti visus tuos klijus... Papildyti mica spalvu palete. Taip pat kursuose labai patiko isbandyti Opal Magic serijos akriliniai dazai. Tai ir tu dazu prireike. O finale pinigine palengvejo 3000nok.


Po kursu jauciuosi atsigavusi, pilna ideju. Butinai sudalyvausiu ir kituose Finnabair kursuose. Moteriske pilna kurybos, labai karizmatiska asmenybe. Ir nesvarbu, kad iki tu kursu reikia vaziuoti pora valandu i viena puse :) 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar